Recept

Chřest se sýrovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9154

Ingredience

200 g Chřest bílý
14 polévková lžíce Mléko polotučné
14 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
30 g Sýr játrový
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 135kJ
3% Sacharidy 12 g
25% Tuky 19 g
19% Sodík 384 mg
25% Bílkoviny 14 g

Chřest se sýrovým krémem postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme nití do svazečku a uvaříme v osolené vodě. Scedíme a necháme okapat.

2

Chřest přendáme na talíře, odstraníme nitě a polijeme sýrovým krémem. Na krém slabě nasucho opražíme mouku, zředíme mlékem a odvarem z chřestu, osolíme a povaříme. Přidáme nastrouhaný sýr, máslo a dochutíme.

3

Pokrm zdobíme dílky natvrdo uvařeného vejce a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept