Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9169

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
60 g Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí maso přední
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 630kJ
7% Sacharidy 25 g
20% Tuky 15 g
18% Sodík 362 mg
67% Bílkoviny 37 g

Suflé z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Odblaněné maso omyjeme a dvakrát umeleme. Maso vložíme do hnětače, osolíme a přidáme 2 lžíce vody, solamyl, rozpuštěné máslo a sekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh z bílků.

2

Hmotu vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Pečeme ve vodní lázni v troubě asi 20-30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept