Recept

Telecí pečeně s chřestem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9214

Ingredience

200 g Chřest bílý
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
20 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 978kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 11 g
14% Sodík 288 mg
41% Bílkoviny 23 g

Telecí pečeně s chřestem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu vydusíme. Přidáme rajčatový protlak a zaprášíme nasucho opraženou moukou. Zředíme vodou a povaříme.

3

Nakonec do pokrmu přidáme kousek másla a na talíři obložíme uvařeným chřestem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept