Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9250

Ingredience

300 g Brambory
40 g Celer bulvový
40 g Cibule
1 špetka Kmín celý
40 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
100 g Paprikové lusky čerstvé
5 g Petržel - nať
40 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
8% Sacharidy 27 g
78% Tuky 59 g
2% Sodík 34 mg
9% Bílkoviny 5 g

Ražniči z brambor postup přípravy receptu:

1

Mrkev, celer a papriky očistíme, krátce povaříme a nakrájíme na kousky. Brambory, omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky.

2

Na jehlu napichujeme střídavě zeleninu a brambory, posypeme drceným kmínem a nasekanou petrželkou a pokapeme máslem.

3

Dáme upéci do trouby. Ražniči můžeme také připravit na grilu nebo v alobalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept