Jednoduchý recept

Slovácká cibulačka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9259
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

40 g Chléb konzumní
1 ks Cibule
150 g Hovězí maso přední
10 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 018kJ
4% Sacharidy 15 g
14% Tuky 10 g
15% Sodík 306 mg
38% Bílkoviny 21 g

Slovácká cibulačka postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na kousky.

2

Ve vývaru z masa povaříme na nudličky nakrájenou cibuli a přidáme vejce.

3

Do hotové polévky dáme jemně nakrájenou pažitku, kousky masa a na nudličky nakrájený, na oleji osmažený chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept