Jednoduchý recept

Hovězí na celeru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9260

Ingredience

60 g Celer bulvový
20 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 011kJ
2% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
4% Sodík 75 mg
40% Bílkoviny 22 g

Hovězí na celeru postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky a spolu s jemně nakrájenou cibulí opečeme na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.

2

Očištěný celer nakrájíme na kostičky a dáme dusit k masu.

3

Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zředíme vývarem a ještě povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept