Jednoduchý recept

Štěpánská sekaná

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Štěpánská sekaná 5 1
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (40%)
ID receptu: 9261
Kategorie: Sekaná

Ingredience

10 g Cibule
100 g Hovězí libové
1 špetka Kmín celý
30 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
5 g Petržel - nať
20 g Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové maso libové
250 ml Vývar z hovězích kostí
20 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 213kJ
4% Sacharidy 14 g
49% Tuky 36 g
39% Sodík 774 mg
66% Bílkoviny 37 g

Štěpánská sekaná postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí a vepřové maso umeleme a přidáme máčenou housku, sekanou petrželku, vejce, strouhanku a sůl. Dobře propracujeme.

2

Z těsta utvoříme obdélník, naplníme jej míchanými vejci, posypeme nasekanou pažitkou a stočíme.

3

Sekanou vložíme na vymazaný pekáč, podlijeme vývarem z kostí a upečeme. Při podávání pokrm posypeme drceným kmínem.

Komentáře a hodnocení

 
bruschetta
Štěpánská sekaná
Dobrá sekaná, zajímavá na řezu. Ochucená byla dobře, hodnotím kladně.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept