Recept

Hovězí ragú se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9292

Ingredience

20 g Cibule
200 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
40 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
1% Sacharidy 4 g
19% Tuky 14 g
9% Sodík 175 mg
40% Bílkoviny 22 g

Hovězí ragú se smetanou postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek.

2

Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso, osolíme, opečeme, podlijeme vývarem z kostí a dusíme.

3

K poloměkkému masu přidáme omytá, nakrájená rajčata a dodusíme.

4

Nakonec pokrm zahustíme rozšlehanou kyselou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept