Recept

Telecí maso na majoránce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9295

Ingredience

20 g Cibule
1 špetka Majoránka
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
1 g Telecí plec
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 536kJ
1% Sacharidy 2 g
16% Tuky 12 g
28% Sodík 555 mg
9% Bílkoviny 5 g

Telecí maso na majoránce postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle.

2

Omyté maso nakrájíme na nudličky, přidáme k cibuli, osolíme a zprudka opečeme.

3

Přidáme majoránku, zalijeme vývarem z kostí a udusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept