Recept

Telecí na celeru a rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9296

Ingredience

40 g Celer bulvový
20 g Cibule
1 špetka Cukr krupice
250 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 005kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 12 g
28% Sodík 563 mg
43% Bílkoviny 24 g

Telecí na celeru a rajčatech postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, celer, podlijeme vývarem a dusíme.

2

K poloměkkému masu přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a dodusíme.

3

Hotovou šťávu prolisujeme, přisladíme a okyselíme citronovou šťávou. Krátce povaříme. (Pro zjemnění můžeme přidat smetanu).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept