Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9297

Ingredience

1 ks Bobkový list
20 g Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
2 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl
200 g Telecí plec
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 466kJ
9% Sacharidy 32 g
20% Tuky 15 g
28% Sodík 567 mg
50% Bílkoviny 28 g

Telecí na smetaně postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme cibuli, přidáme omyté, na plátky nakrájené maso, osolíme a opečeme. Dále přidáme všechno koření, podlijeme vývarem a dusíme.

2

Měkké maso vyjmeme, vydusíme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.

3

Hotovou omáčku přecedíme a přilijeme rozmíchanou kyselou smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept