Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9299

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
200 g Telecí kýta
2 polévková lžíce Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 059kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
31% Sodík 618 mg
46% Bílkoviny 26 g

Telecí na česneku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a pokapeme bílým vínem. Necháme několik hodin odležet v chladničce.

2

Potom maso zprudka opečeme na másle po obou stranách, podlijeme vývarem z kostí a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept