Karbanátky na rožni
35 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 200gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 40gramůOlej stolní
- 2kusyRajčata
- 1kusCitrony
- 4kusyPaprika zelená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
38 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso umeleme a přidáme jemně nakrájenou zelenou papriku, cibuli, petrželku, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.
- 2Ze hmoty utvoříme karbanátky a zprudka je opečeme na oleji.
- 3Při podávání zdobíme plátkem citronu a rajčetem nakrájeným na dílky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.