Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9308

Ingredience

20 g Cibule
1 ks Citrony
40 g Olej stolní
4 ks Paprika zelená
5 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 991kJ
5% Sacharidy 17 g
51% Tuky 38 g
6% Sodík 127 mg
36% Bílkoviny 20 g

Karbanátky na rožni postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme a přidáme jemně nakrájenou zelenou papriku, cibuli, petrželku, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.

2

Ze hmoty utvoříme karbanátky a zprudka je opečeme na oleji.

3

Při podávání zdobíme plátkem citronu a rajčetem nakrájeným na dílky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept