Šašlik na grilu

28 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
380 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme přes vlákno na malé kousky, naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso střídavě napichujeme s cibulí a slaninou nakrájenou na plátky na jehly. Grilujeme asi 8 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 2. 2017
Šašlik na grilu
Za mě palec nahoru, připravovala jsem na litinové grilovací pánvičce. Doba přípravy závisí na velikosti kousků masa, doporučuji napichovat volněji aby se maso lépe propeklo a při grilování otočit ze všech stran.🙂