Recept

Hovězí plátky s pikantní omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9329

Ingredience

20 g Celer bulvový
1 ks Citrony
200 g Hovězí maso zadní
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
20 g Petržel kořen
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
40 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 291kJ
3% Sacharidy 11 g
54% Tuky 41 g
15% Sodík 300 mg
54% Bílkoviny 30 g

Hovězí plátky s pikantní omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a dusíme spolu s očištěnou, nakrájenou zeleninou.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě povaříme. Nakonec do šťávy přidáme kousek másla a ochutíme citronovou šťávou.

3

Hotové plátky zdobíme jemně nakrájenou šunkou a nasekaným, natvrdo uvařeným vejcem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept