Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 9358
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí
20 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 179kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
16% Sodík 326 mg
45% Bílkoviny 25 g

Sekaný telecí řízek postup přípravy receptu:

1

Omyté maso a žemli zvlhčenou mlékem umeleme. Přidáme vejce, sůl a dobře promícháme.

2

Ze hmoty tvoříme oválné řízky, lehce je obalíme v mouce a zprudka nasucho opečeme. Mírně podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou.

3

Nakonec přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept