Jednoduchý recept

Telecí maso na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9383

Ingredience

20 g Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 772kJ
0% Sacharidy 1 g
11% Tuky 8 g
19% Sodík 388 mg
45% Bílkoviny 25 g

Telecí maso na slanině postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a opepříme.

2

V kastrole rozpustíme slaninu nakrájenou na malé kostičky, přidáme jemně nakrájenou cibuli a vložíme připravené maso. Zvolna pečeme.

3

Během pečení podléváme horkou vodou a poléváme šťávou. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept