Recept

Loupaná hovězí plec v burgundské hořčici

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9389

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 špetka Divoké koření celé
800 g Hovězí plec
50 g Hořčice Bornier - hrubozrnná
1 ks Mrkev kořen
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
2% Sacharidy 8 g
158% Tuky 118 g
11% Sodík 221 mg
96% Bílkoviny 54 g

Loupaná hovězí plec v burgundské hořčici postup přípravy receptu:

1

Maso nejprve očistíme, ochutíme solí, pepřem, důkladně potřeme hořčicí a do druhého dne necháme odpočinout v lednici.

2

Na rozpálené pánvi maso zprudka opečeme, poté přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a orestujeme.

3

Přidáme divoké koření a rozmarýn, zalijeme vínem a trochou vody, zakryjeme alobalem, přemístíme do trouby předehřáté na 160C a pečeme do změknutí.

4

Hotové maso vyjmeme, základ přecedíme a zredukujeme, zjemníme máslem.

5

Podáváme horké, např. s kyselou cibulkou a žampiony.

Poznámka

Příprava 10min + doba marinování

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept