Recept

Italská telecí pečeně s vejci

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9391

Ingredience

10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
160 g Telecí plec
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 919kJ
1% Sacharidy 3 g
17% Tuky 12 g
18% Sodík 352 mg
42% Bílkoviny 24 g

Italská telecí pečeně s vejci postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a dusíme na másle spolu s nakrájenými rajčaty.

2

Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a posypeme uvařenými, nasekanými vejci a jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept