Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9392

Ingredience

80 g Chřest sterilovaný
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
160 g Telecí svíčková
40 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
0% Sacharidy 2 g
27% Tuky 20 g
18% Sodík 369 mg
43% Bílkoviny 24 g

Telecí steak postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Maso opečeme na másle a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Na povrch položíme hlavičky okapaného chřestu, plátek šunky a plátek sýru.

3

Dáme zapéci do trouby nebo na gril.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept