Recept

Vepřové maso v rajčatové šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9393

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 ml Olej stolní
100 g Rajčatová šťáva
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Vepřové maso libové
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 657kJ
5% Sacharidy 17 g
36% Tuky 27 g
18% Sodík 357 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové maso v rajčatové šťávě postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

2

K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.

3

Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept