Jednoduchý recept

Vepřové maso na vídeňský způsob

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9399

Ingredience

400 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Vepřové maso libové
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
2% Sacharidy 9 g
29% Tuky 22 g
10% Sodík 204 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso na vídeňský způsob postup přípravy receptu:

1

Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.

2

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

3

Připravíme omáčku z rajčat rozvařených ve víně, osolíme a prolisujeme. Plátky masa omáčkou přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept