Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9411

Ingredience

40 g Cibule
40 g Klobása Dunajská
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 676kJ
2% Sacharidy 6 g
41% Tuky 30 g
10% Sodík 200 mg
43% Bílkoviny 24 g

Zbojnická pečínka postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě s klobásou a cibulí nakrájenými na kolečka napichujmeme na jehlu.

2

V pekáči roztavíme nakrájenou slaninu, vložíme připravené jehly a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

3

Nakonec zahustíme šťávu moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přelijeme přes maso, které jsme sundali z jehel.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept