Kuře se zeleninou po maďarsku
80 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
 - 60gramůZelenina kořenová
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 5gramůPetržel - nať
 - 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 0,5kusKuře
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1018 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
72 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
424 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme cibuli a přidáme očištěnou, nahrubo nakrájenou kořenovou zeleninu a omyté, osolené porce kuřete. Necháme vysmahnout, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
 - 2Měkké maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, rozředíme a povaříme. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.