Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9453

Ingredience

20 g Cibule
1 ks Citrony
300 g Filé z aljašské tresky
4 ks Nové koření celé
20 g Okurky nakládané
20 g Olej stolní
60 g Paprikové lusky čerstvé
4 ks Pepř černý celý
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 876kJ
18% Sacharidy 64 g
18% Tuky 14 g
18% Sodík 355 mg
66% Bílkoviny 37 g

Filé po cikánsku postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky a koření. Necháme osmahnout.

2

Potom přidáme omyté, osolené a opepřené porce filé, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

3

Nakonec vyjmeme koření, pokrm dosolíme a zakapeme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept