Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9456

Ingredience

10 g Máslo bylinkové
10 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
240 g Srnčí kýta
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 154kJ
0% Sacharidy 1 g
16% Tuky 12 g
9% Sodík 182 mg
65% Bílkoviny 36 g

Srnčí steak postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme červeným vínem. Necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

2

Potom maso zprudka opečeme na oleji. Na každou porci položíme kousek bylinkového másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept