Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9458

Ingredience

20 g Cibule
20 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
240 g Srnčí plec
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 258 mg
78% Bílkoviny 44 g

Srnčí maso na česneku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí, vložíme na zpěněnou cibuli a dáme péci do trouby.

2

Během pečení maso podléváme horkou vodou jen tolik, aby se nepřipalovalo a poléváme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept