Recept

Kedlubna zapékaná s uzeninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9462

Ingredience

200 g Kedlubna
6 polévková lžíce Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
100 g Salám jemný
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 443kJ
3% Sacharidy 11 g
37% Tuky 28 g
40% Sodík 804 mg
25% Bílkoviny 14 g

Kedlubna zapékaná s uzeninou postup přípravy receptu:

1

Oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny vložíme na máslo, osolíme, opepříme a podusíme.

2

Zapékací mísu vymažeme máslem a střídavě dáváme vrstvy dušené kedlubny a jemně nakrájeného salámu tak, aby spodní a vrchní vrstvu tvořily kedlubny. Zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a dáme zapéci.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept