Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9478

Ingredience

20 g Cibule
300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 619kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
29% Sodík 587 mg
16% Bílkoviny 9 g

Fazolkový mozeček postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené fazolky, osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Dusíme doměkka.

2

Nakonec přidáme vejce a necháme srazit. Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept