Recept

Celer dušený s rajčaty a hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9525

Ingredience

100 g Celer bulvový
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 341kJ
2% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
18% Sodík 362 mg
4% Bílkoviny 3 g

Celer dušený s rajčaty a hráškem postup přípravy receptu:

1

Očištěný, nahrubo nastrouhaný celer osolíme a dusíme na másle.

2

K téměř měkkému celeru přidáme sterilovaný hrášek a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Krátce podusíme.

3

Nakonec podle chuti dosolíme a hotový pokrm posypeme sekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept