Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9534

Ingredience

40 g Ječná krupice
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pažitka
40 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 640kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 10 g
5% Sodík 92 mg
4% Bílkoviny 2 g

Krupicová maďarská postup přípravy receptu:

1

Na polovině tuku osmahneme krupici dozlatova.

2

Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k ní papriku a zalijeme vodou.

3

Rozšleháme, přidáme opraženou krupici, sůl a vaříme 10 minut.

4

Posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept