Kedlubnový salát s jogurtovou zálivkou
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
 - 1špetkaCukr krupice
 - 5gramůPetržel - nať
 - 100gramůJogurt bílý
 - 200gramůKedlubna
 - 0,5kusCitrony
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle.
 - 2Jogurt osolíme, osladíme a okyselíme citronovou šťávou. Přidáme ke kedlubnám a promícháme.
 - 3Hotový salát zdobíme snítkami petrželky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.