Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9553

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 l Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pažitka
1 špetka Sůl
50 g Tuk
4 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 269kJ
4% Sacharidy 16 g
28% Tuky 21 g
8% Sodík 163 mg
23% Bílkoviny 13 g

Mléčná s vejci postup přípravy receptu:

1

Z mouky a tuku uděláme světlou jíšku a zalijeme jí 1/2 l vody. Důkladně rozmícháme, osolíme a povaříme. Přidáme ocet, bobkový list a mléko.

2

Vaříme zvolna asi 30 minut. Potom do polévky opatrně pouštíme vejce jednotlivě vyklepnutá a necháme je mírně povařit, až bílky ztuhnou.

3

Posypeme pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept