Jednoduchý recept

Rybí polévka s tykví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9576

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Kapr obecný
3 ks Nové koření celé
6 ks Pepř černý celý
1 špetka Petržel - nať
1 špetka Sůl
40 g Tuk
1 ks Tykev
1500 ml Voda pitná
100 g Zelenina kořenová
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 150kJ
17% Sacharidy 62 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 179 mg
59% Bílkoviny 33 g

Rybí polévka s tykví postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, opláchneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme zeleninu, koření a uvaříme doměkka. Na polovině tuku osmahneme na kostičky nakrájenou tykev.

2

Vývar procedíme, přidáme osmahnutou tykev a 10 minut povaříme.

3

Posypeme petrželkou. Rybí maso vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky.

4

Podáváme s osmaženými kostičkami žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept