Jednoduchý recept

Studená rajčatová s celerem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9585

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Rajčata
1 špetka Sůl
0,8 l Voda pitná
5 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 330kJ
15% Sacharidy 55 g
12% Tuky 9 g
33% Sodík 662 mg
22% Bílkoviny 12 g

Studená rajčatová s celerem postup přípravy receptu:

1

Hodně zralá rajčata omyjeme, rozkrájíme, přidáme očištěný celer, nakrájený na větší kousky, zalijeme vodou, osolíme a vaříme až se rajčata rozvaří.

2

Rajčata vyndáme, prolisujeme, celer nakrájíme na kostky a vložíme zpět do vývaru.

3

Vše necháme vychladnout.

4

Studenou polévku dosolíme, opepříme, zjemníme cukrem a nalijeme na talíře. Doprostřed každé porce dáme lžíci kysané smetany a posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept