Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9586

Ingredience

300 g Brambory
200 g Hovězí roštěnka níz. peč.
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
140 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 842kJ
7% Sacharidy 25 g
34% Tuky 26 g
13% Sodík 261 mg
46% Bílkoviny 26 g

Sicilská roštěná postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

2

Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.

3

Na plátky nakrájené brambory rozložíme na plech a dáme upéci. Přidáme omytou, očištěnou, na nudličky nakrájenou a uvařenou zeleninu, promícháme s olejem a necháme chvíli v troubě. Pokrm osolíme.

4

Při podávání dáváme brambory se zeleninou doprostřed talířů, přes ně plátek masa, přelijeme vše šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept