Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9595

Ingredience

20 g Celer bulvový
100 g Květák
20 ml Mléko polotučné
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Mrkev kořen
1 špetka Muškátový květ
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
40 g Pórek
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 540kJ
3% Sacharidy 10 g
71% Tuky 54 g
9% Sodík 185 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zeleninový nákyp postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu uvaříme a nadrobno nakrájíme.

2

Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Do prochladlého vmícháme vejce a zeleninu a okořeníme solí, sekanou petrželkou a špetkou muškátového květu.

3

Zapečeme v máslem vymazané zapékací míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept