Jednoduchý recept

Velikonoční podkrkonošská

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9600

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Králičí maso
2 dl Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Petržel - nať
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

90% Kalorie 1,784 kcal
Kilojoule 7 466kJ
8% Sacharidy 28 g
110% Tuky 83 g
36% Sodík 721 mg
386% Bílkoviny 217 g

Velikonoční podkrkonošská postup přípravy receptu:

1

Kůzlečí kořínek nebo králičí vnitřnosti a hlavu, osolíme, vložíme do vody, přidáme cibuli, koření a vaříme doměkka.

2

Vyndáme, nakrájíme nadrobno a vrátíme do vývaru.

3

Do vývaru zavaříme mouku rozmíchanou ve vodě.

4

Necháme povařit, okyselíme, přilijeme mléko se žloutkem a nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept