Husa s podpoušťkou
35 min.
Ingredience
- 1lžíceHusí sádlo
 - 500mililitrůHovězí vývar základní
 - 600gramůHusí maso pečené
 - 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 1špetkaKmín celý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
67 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
21 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přimícháme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně (vypečené sádlo), dle chuti přidáme kmín, řádně rozšleháme a povaříme na omáčku.
 - 2V omáčce poté podusíme zbytky husy.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.