Jednoduchý recept

Husa s podpoušťkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 9625

Ingredience

500 ml Hovězí vývar základní
600 g Husí maso pečené
1 polévková lžíce Husí sádlo
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 837kJ
0% Sacharidy 1 g
89% Tuky 67 g
17% Sodík 330 mg
51% Bílkoviny 29 g

Husa s podpoušťkou postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přimícháme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně (vypečené sádlo), dle chuti přidáme kmín, řádně rozšleháme a povaříme na omáčku.

2

V omáčce poté podusíme zbytky husy.

Poznámka

K omáčce podáváme brambory nebo bramborovou kaši a salát. Obměna : Do omáčky nedáme kmín, ale přidáme kousek bobkového listu, 2 zrnka nového koření, špetku tymiánu a citrón.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept