Jednoduchý recept

Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9645

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Sýr Lučina - termizovaný
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 707 kcal
Kilojoule 2 960kJ
1% Sacharidy 4 g
89% Tuky 67 g
12% Sodík 233 mg
39% Bílkoviny 22 g

Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu postup přípravy receptu:

1

Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem.

2

Dle použití volíme další chuťové přísady.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept