Majonéza z lučiny, žervé nebo měkkého tvarohu

0 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusySýr Lučina - termizovaný
    • 1špetkaSůl
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 1špetkaCukr krupice
    • 2lžíceOlej stolní
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
67 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
12 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lučinu rozšleháme s olejem, osolíme a dochutíme citrónovou šťávou a špetkou cukru. Když je majonéza příliš hustá žředíme jí mlékem.
  • 2
    Dle použití volíme další chuťové přísady.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.