Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9646

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
1 dl Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Víno bílé
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,116 kcal
Kilojoule 4 669kJ
3% Sacharidy 10 g
149% Tuky 112 g
20% Sodík 399 mg
28% Bílkoviny 16 g

Česneková olejová postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na tvrdo, vyjmeme žloutky prolisujeme, osolíme a za stálého míchání do nich přikapáváme olej. Přidáme prolisovaný česnek, víno, citrónovou šťávu, pepř a cukr. Nakonec vmícháme nadrobno rozsekané bílky.

2

Podáváme s vařeným hovězím masem, pečenou drůbeží a vařeným rybám. Omáčku můžeme také kompletně rozmixovat v mixéru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept