Recept

Aljašská treska na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 965

Ingredience

200 g Citrony
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
120 g Tuk
300 ml Voda pitná
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
65% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 27 g

Aljašská treska na víně postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Potom tresky poprášíme prosátou moukou a opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou, podusíme, přidáme máslo, přilijeme víno a dodusíme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept