Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9660

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
1 dl Hovězí vývar základní
5 ks Jablka
1 polévková lžíce Křen
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 278kJ
39% Sacharidy 142 g
2% Tuky 2 g
26% Sodík 511 mg
9% Bílkoviny 5 g

Křen jablečný postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme nastrouhaný křen, sůl a zalijeme vařícím vývarem z masa nebo vařící vodou.

2

Necháme vychladnout, dochutíme cukrem a citrónovou šťávou.

3

Podáváme k vařenému hovězímu masu, ovaru a rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept