Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9661

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
0,3 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Křen
1 špetka Sůl
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 450kJ
18% Sacharidy 65 g
4% Tuky 3 g
45% Sodík 897 mg
25% Bílkoviny 14 g

Křen houskový postup přípravy receptu:

1

Žemle oloupeme, nakrájíme, vložíme do misky, zalijeme horkým vývarem a necháme asi 1/4 hodiny stát.

2

Potom je trochu vymačkáme, prolisujeme, přidáme nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl, cukr a důkladně promícháme.

3

Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept