Jednoduchý recept

Treska smažená v sýrovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 968

Ingredience

200 g Citrony
180 ml Mléko polotučné
140 g Mouka pšeničná hrubá
120 g Sýr Eidam cihla 40%
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
250 g Tuk
120 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 949kJ
4% Sacharidy 14 g
40% Tuky 30 g
66% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Treska smažená v sýrovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme.

2

Z vajec rozšlehaných s mlékem, z prosáté mouky, nastrouhaného sýru a soli připravíme těstíčko, ve kterém porce ryb smáčíme. Zvolna je smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.

3

Ihned podáváme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept