Recept

Vepřové maso na rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9690

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
500 g Vepřová plec
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

83% Kalorie 1,635 kcal
Kilojoule 6 842kJ
8% Sacharidy 28 g
162% Tuky 121 g
30% Sodík 602 mg
157% Bílkoviny 88 g

Vepřové maso na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, maso osolíme, opepříme a ze všech stran rychle opečeme. Podlijeme vývarem nebo vodou, přiklopíme a dáme dusit do středně vyhřáté trouby. Během dušení maso podléváme.

2

Když je skoro měkké, přidáme k němu očištěná nakrájená rajčata, víno a dusíme doměkka.

3

Hotové maso nakrájíme, výpek s rajčaty na ně prolisujeme a podáváme s rýží, bramborami nebo těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept