Recept

Vepřové ramínko dušené na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9692

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
4 ks Jalovec
4 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
500 g Vepřové maso libové
2 dl Víno červené
100 g Zelenina kořenová
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

111% Kalorie 2,192 kcal
Kilojoule 9 172kJ
50% Sacharidy 178 g
140% Tuky 105 g
16% Sodík 316 mg
216% Bílkoviny 121 g

Vepřové ramínko dušené na víně postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji, vložíme opláchnuté, osolené maso a opečeme ze všech stran. Přidáme koření, zeleninu, česnek, víno a pod pokličkou dusíme doměkka. Během dušení maso obracíme a podléváme výpekem nebo horkou vodou.

2

Výpek přecedíme, dochutíme cukrem a přelijeme na maso nakrájené na porce.

3

Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkovou nebo jeřabinovou zavařeninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept