Makrela na maďarský způsob

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely omyjeme a nakrájíme na porce.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na plátky, papriky zbavené semen nakrájíme na nudličky a rajčata na plátky. Zeleninu vložíme do rozpuštěného másla, osmahneme, přidáme mletou papriku, znovu mírně osmahneme, zastříkneme vodou a podusíme.
  • 3
    Do směsi vložíme nakrájenou a mírně osolenou makrelu a dusíme doměkka.
  • 4
    Nakonec přilijeme smetanu a vše ještě krátce podusíme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.