Jednoduchý recept

Makrela na maďarský způsob

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 970

Ingredience

200 g Cibule
1000 g Makrela obecná
150 g Máslo čerstvé
20 g Paprika mletá sladká
500 g Paprikové lusky čerstvé
500 g Rajčata
500 ml Smetana 12% (konzumní)
20 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 342kJ
3% Sacharidy 11 g
34% Tuky 26 g
39% Sodík 780 mg
26% Bílkoviny 14 g

Makrela na maďarský způsob postup přípravy receptu:

1

Makrely omyjeme a nakrájíme na porce.

2

Cibuli nakrájíme na plátky, papriky zbavené semen nakrájíme na nudličky a rajčata na plátky. Zeleninu vložíme do rozpuštěného másla, osmahneme, přidáme mletou papriku, znovu mírně osmahneme, zastříkneme vodou a podusíme.

3

Do směsi vložíme nakrájenou a mírně osolenou makrelu a dusíme doměkka.

4

Nakonec přilijeme smetanu a vše ještě krátce podusíme.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept